Nuk mund të shkonin për pushime, burri çon gruan në “parajsë”..

Nuk mund të shkonin për pushime, burri çon gruan në “parajsë”..

Një bashkëshort bëri të pamundurën që të çonte gruan e tij me pushime. Ai i d edikoi dy vite dhe shpenzoi 35 mijë paund që të tr ansformonte kopshtin e shtëpisë në një pa rajsë tro pikale.

Chris Lodge dhe Sharon Lodge janë shumë të zënë me punë dhe me përkujdesjen për qenin e tyre Dice, sa nuk kanë bërë pushime për 6 vite. Duke ditur se sa shumë duan të kalojnë kohë bashkë, Chris vendosi që ti çojë pushimet në shtëpi.

Ndonëse nuk kishte e ksperiencë me kopshtarinë, Chris kujdesej për kopshtin sa herë kishte kohë të lirë.

“Ne i duam pushimet por kemi b iznes të madh dhe punojmë shumë. B iznesi ka ecur mirë dhe ne nuk kemi gjetur kohë të bëjmë pushime për 6 vite. Qeni ynë v uan nga disa kr iza të vogla dhe ne nuk duam ta lëmë vetëm. Kështu unë vendosa ti sjell pushimet në shtëpi. Tani ne mund të dalim në kopsht dhe të ‘fshihemi’ në një pa rajsë tr opikale”, tha Chris.

Tani, çifti dhe qeni shijojnë momente të bukura bashkë dhe nuk sh qetësohen aspak për pushimet.Ju ft0jmë të nd1qm1 v1de0n më p0shtë…