Mesazhi i k0duar që Hashim Thaçi i çoi Berishës përmes një reagimi publik

Mesazhi i k0duar që Hashim Thaçi i çoi Berishës përmes një reagimi publik

Hashim Thaçi i është përgjigjur aku zave të ish-kryeministrit Berisha për lidhjet e tij me Serbinë dhe ndi hmën që po i jep sipas këtij të fundit Vuçiçit për ndarjen e Kosovës.

Në përgjigjen e tij të gjatë në Facebook, Thaçi shprehet se Berisha ka ngj allur vëlla vr asjen mes shqiptarëve dhe se ka ndihmuar Millosheviçin gjatë lu ftës së Bosnjes duke i dërguar armë dhe k arburant.

Por, në shkrimin e gjatë ku a kuzon drejtëpërdrejt Berishën, Thaçi nuk ia përmend emrin por përdor shkronjat e para të gje neraliteteve të Berishës: Sali Ram Berisha. Thaçi nuk e thotë kështu por e shkruan “SRB”, një shkurtim i cili është përdorur edhe si shkurtim i emrit të shtetit të Serbisë, shkruan Albeu.com.

Përmes këtij shkurtimi duket se Thaçi ka dashur të p ërforcojë mesazhin se Berisha i ka shërbyer serbve dhe Millosheviçit. /albeu.com/