Mamaqi e pyet ku i gjen lekët për pushimet luksoze me Marinën, Getoari thotë të papriturën??

Mamaqi e pyet ku i gjen lekët për pushimet luksoze me Marinën, Getoari thotë të papriturën??.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Çifti i dashur për publikun Marina Vjollca dhe Getoar Selimi njihen ndër të tjera për jetën luksoze që bëjnë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Nëpërmjet p rofileve të tyre në Instagram ata shpesh postojnë foto nga vendet ku shkojnë, ku shfaqen të rrethuar nga luksi.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

I ftuar në emisionin “Xing me Ermalin” në Tv Klan reperi u pyet edhe rreth pushimeve. Ai tha se pushimet e tyre janë si të gjithë të tjerëve, ndërkohë që me humor shtoi se fotot janë montazh.

Ermal Mamaqi: Po shikoja lajmet për ju Geti dhe kam parë shumë që flisnin për ty dhe Marinën. Veshje të sht renjta, pushime luksoze, makina luksoze… Mbani ndonjë lek se nuk i dihet, këto kohë që kanë ardhur…Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Getoar Selimi: Janë mo ntazhe të gjitha. Pushimet i bëjmë si gjithë të tjerët, por njerëzit merren shumë me këtë punë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…