Hajde-hajde! Po kjo kështu? Ana e ”Për’puthen” habit me foton e fundit dhe thotë se si u bë ashtu..

Hajde-hajde! Po kjo kështu? Ana e ”Për’puthen” habit me foton e fundit dhe thotë se si u bë ashtu..

Ish-konkurrentja e “Përputhen”, Ana K auri ka bërë disa ndë rhyrje e stetike, të cilat i ka pranuar të gjitha publikisht.Ajo ka bërë hundën, buzët dhe ka rregulluar dhëmbët. Së fundmi,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

Ana ka sh okuar ndjekësit me një video në Instastory, në të cilën shihet me mollëza të bëra dhe buzë të ek z ag jeruara.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale: /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

“Hey miq, përshëndetje! Ju prezantoj me nd ërhyrjen time të rradhës, janë pikërisht këto buzë të reja dhe këto mollëza të ngritura. Nuk e di por mua më pëlqejnë shumë”, u shpreh ajo.Ish-konkurrentja ka përdorur një fi ltër në Instagram për t’u dukur e tillë, por ka dhe nga ata ndjekës që kanë besuar se ajo ka bërë opera cione.N/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.