Dani: Djalin e kam haxhi nuk lejon në dasëm të ketë Alk0h0l

Dani: Djalin e kam haxhi nuk lejon në dasëm të ketë Alk0h0l

Ramadan Krasniqi në një intervistë të bërë në emisionin Sevenbizz tregoi për organizimin e dasmës së djalit të tij.
Dasma e tij do të ketë 1000 mysafirë dhe nuk do te ketë a lk oho l ne dasëm.
E për këtë Dani a një arsye shumë të fortë që e zbuloi për ne:Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…