Bleona : Dua Burre Te Me “Ngop Ne Shtrat” Se Shqiptaret Kan Qelluar Te Dobt

Bleona : Dua Burre Te Me “Ngop Ne Shtrat” Se Shqiptaret Kan Qelluar Te Dobt

“Unë dua një burrë të vërtetë, që t’më rr ahë tri herë në ditë”, tha Bleona Qereti në “Xing me Ermalin” kur u pyet nëse do të marrë shembull këngëtaret e famshme si Madona dhe Jenifer/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

Lopez që kanë pasur lidhje me burra më të vegjël në moshë.“Burri më duhet burrë, të më rr ahë tri herë në ditë, jo kot. Kështu me kalamaj, s’merrem unë me kalamaj./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

“Unë dua një burrë të vërtetë, që t’më rr ahë tri herë në ditë”, tha Bleona Qereti në “Xing me Ermalin” kur u pyet nëse do të marrë shembull këngëtaret e famshme si Madona dhe JeniferLopez që kanë pasur lidhje me burra më të vegjël në moshë.“Burri më duhet burrë, të më r rahë tri herë në ditë, jo kot. Kështu me kalamaj, s’merrem unë me kalamaj./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet…