Bëri Shqiponjën/ Dalin Të Pathėnat: Ja Çfarë Bëri Alekasadër Vuçiç Kundër Miss Serbias: Ajo Nuk Mundi Më

Bëri Shqiponjën/ Dalin Të Pathėnat: Ja Çfarë Bëri Alekasadër Vuçiç Kundër Miss Serbias: Ajo Nuk Mundi Më

Konkursi i bukurisë “Miss Freedom of the World ”, i cili u mbajt në Kosovë një vit më parë, u shoqërua edhe nga një “i nc ident” i vogël.Ajo që tërhoqi më shumë vëmendje nga të gjitha vajzat dhe që bëri të gjithë të flisnin për të edhe mediat e huaja, ishte, Miss Serbia, Irina Jovanka.Bukuroshja serbe bëri me duar simbolin e shqiponjës dykrenare gjatë s filatës dhe duke mos u mjaftuar me aq, ajo bëri të njëjtën gjë edhe më pas gjatë intervistës /Ju ftojme qe ta hapni marketingun per 5 sekonda dhe shfaqet lajmi

Pr oducenti i këtij k ompeticioni, Shpëjtim Zejneli, tregon mbi r eagimet e as hpra të mediave serbe dhe të vetë kryeministrit Aleksandar Vuçiç kundër tij..Zejneli theksoi f aktin se ky gjest u bë me dëshirën e Irinës dhe në asnjë moment ai apo dhe stafi nuk e detyruan për një gjë të tillë..

“Vjet Miss Serbia bëri shqiponjën, mediat e ma skar kuan. Ishte komp eticioni im ai i cili u b om
ba rdua, madje u shpalla nga presidenti Vuçiç person ‘non grata’. Ne nuk e d etyruam, ajo me dëshirën e saj e bëri. Ajo përfitoi nënshtetësi austriake, përfitoi shtëpi dhe makinë nga shqiptarët”, – tregon Zejneli për bukuroshen serbe Me posht keni 2 video kl ikojeni te dyat jane me pjese te ndara 2 videot kan rekkk lam por pritni pak deri te largohet…