Shkodranja martohet me një indian, habit me ate qe tregon per traditat e tyre: 7 dite duhet te flîja me..

Shkodranja martohet me një indian, habit me ate qe tregon per traditat e tyre: 7 dite duhet te flîja me..

Në një intervistë për emisionin ‘’ Rreze Dielli’’ nje vajze nga Shkodra ka treguar një h istori të veçantë rreth saj dhe bashkeshortit te saj indian te cilin e njohu ne Facebook./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

Ajo eshte t ransferuar ne Indi dhe kete e tregon ne videon me poshte. Nga njohja me bashkeshorti tek za konet e reja per te dhe jeta e saj e re ne Indi prej disa vitesh tashme transmeton/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamje

Në një intervistë për emisionin ‘’ Rreze Dielli’’ nje vajze nga Shkodra ka treguar një histori të veçantë rreth saj dhe bashkeshortit te saj indian te cilin e njohu ne Facebook.Ajo eshte tra nsferuar ne Indi dhe kete e tregon ne videon me poshte. Nga njohja me bashkeshorti tek za konet e reja per te dhe jeta e saj e re ne Indi prej disa vitesh tashme t ransmeton/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet