Palestinezët Thërrasin Erdoganin – “K0mandant kërkojmë Ndihmën tënde dhe të Turqisë”

Palestinezët Thërrasin Erdoganin – “K0mandant kërkojmë Ndihmën tënde dhe të Turqisë”

Palestinezët Thërrasin Erdoganin – “K0mandant kërkojmë Ndihmën tënde dhe të Turqisë”…

Si tuata kr.itike vazhdon ne Xhamine Al-Aksa ne Palestine. Mijera palestinez myslimane kane dale ne mbr.ojtje te vendit te tyre kun.der kolonive izr.aelite.

Gjate tur.mes ne video, shihen se palestinezet te vetmen shprese e kane tek Erdogani dhe Turqia, duke bere thi.rrjen e madhe: Erdogan k0mandant, kerkojme ndihmen tende dhe te Turqise.

v1de0