Mozzik húmb një person të dashur natën e Bajramit

Mozzik húmb një person të dashur natën e Bajramit

Pikërisht natën e Bajramit, reperit kosovar i v diq shoku i tij.

“Pusho në pa qe Kamer, ng ushëllime familjes Idrizi nga Shkupi”, shkruan sipër fotos qe ka sjellë me tanimë të ndj erin.

Rikujtojmë se Mozzik dhe Loredana janë ribashkuar, madje po flitet se janë udhës për tu bërë prindër për herë të dytë.