Linda Morina: Ka humbur kjo grua, kush e gjan i ka 100 euro prej mu!!

Linda Morina: Ka humbur kjo grua, kush e gjan i ka 100 euro prej mu!!

Linda i ka kënduar he ronjëve, politikanëve, këngëtarëve, artistëve dhe gjjthashtu ka bërë diss-a për disa rep artistë.

S e nz acionini i saj u rrit ne postimet në rrjete sociale.

Ajo, së fundi ka treguar se i ka hu mbur një shoqe për të cilen thotë se nëse e h jen dikush, ajo do ta shpërblejë me 100 euro dhe një drekë.