Kroati që po “Cmend” serbët: Në gj0ks mban shqiponjën dhe flamurin kroat

Kroati që po “Cmend” serbët: Në gj0ks mban shqiponjën dhe flamurin kroat

Në anën e majtë të gj0ksit ka shqiponjën, kurse në anën e djathtë simbolin kroat. Nën shqiponjën ka shkruar “Braça Vëllezër”, kurse në anën e majtë “Za dom spremni” (Për vendlindjen në gatishmëri), p arullë e njohur kroate.Ju ft0jmē tē nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…

Ky i ri që pasqyron vëllazërinë shqiptaro kroate është bë c ak i s ulmeve nga serbët në rrjetet sociale, transmeton Gazeta Lajm. Mirëpo ai nuk ç an fo rt k okën, por me krenari pr omovon flamurin e Kroacisë, Kosovës dhe Shqipërisë.Ju ft0jmē tē nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…