Çfarë po ndοdh? Fatjoni dhe Tea nisin nje lίdhje dαshurie së bashku?

Çfarë po ndοdh? Fatjoni dhe Tea nisin nje lίdhje dαshurie së bashku?

Çfarë po ndοdh? Fatjoni dhe Tea nisin nje lίdhje dαshurie së bashku /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

Ish-pro tagonistja e programit “Për’puthen”, Tea Trifoni, vazhdon të jetë një ndër emrat më të komentuar në showbiz, edhe pse nuk është më pjesë e emisionit.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

Ish-pro tagonistja e programit “Për’puthen”, Tea Trifoni, vazhdon të je të një ndër emrat më të komentuar në showbiz, edhe pse nuk është më pjesë e emisionit.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.