20-vjeçarja “mbytet për vdekje para bashkëshortit dhe fëmijës së vogël, autorët kërkohen edhe në Shqipëri”

20-vjeçarja “mbytet për vdekje para bashkëshortit dhe fëmijës së vogël, autorët kërkohen edhe në Shqipëri”

Burri i 20-vjeçares me sht etësi britanike, që u v ra nga disa persona të ma skuar në shtëpinë e tyre është ende i sh okuar për ng jarjen e rë ndë që ndodhi në Greqi./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

33 vjeçari që punon si p ilot he likopteri po fl inte me bashkëshorten e tij Caroline Crouch dhe me vajzën e tyre 11-muajshe, kur disa persona të m askuar hynë në banesë rreth orës 5 të mëngjesit. Ata vr anë 20-vjecaren dhe tru pin e saj të p ajetë e lanë pranë foshnjes./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

Burri i 20-vjeçares me shtetësi britanike, që u v ra nga disa persona të ma skuar në shtëpinë e tyre është ende i sh okuar për ngj arjen e rë ndë që ndodhi në Greqi.33 vjeçari që punon si pi lot he likopteri po fl inte me bashkëshorten e tij Caroline Crouch dhe me vajzën e tyre 11-muajshe, kur disa persona të ma skuar hynë në banesë rreth orës 5 të mëngjesit. Ata v ranë 20-vjecaren dhe tr upin e saj të pa je të e lanë pranë foshnjes./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet