Prezantuesja shqiptare lë nam të madh, ishte pa bre*ë dhe teksa hapi këmbët i dolën të gjitha sheshit.

Prezantuesja shqiptare lë nam të madh, ishte pa bre*ë dhe teksa hapi këmbët i dolën të gjitha sheshit.

Lei Kraja është një nga moderatoret sportive të “Supersport”. Gazetarja e njohur ka qenë e ftuar në emisionin “Shiko kush luan” në Top-Channel dhe në një moment të emisionit ka “lënë nam”.

Teksa ka qenë duke zhvilluar një prej sf idave, Lei Kraja është detyruar që të lëvizi këmbët gjatë kërcimit dhe nga pamjet e kapur nga kamerat shihet që moderatorja është pa të br endshme.

Ajo ka vi juar pa pro blem lojën duke e çuar deri në fund sf idën edhe pse kaloi një moment të “sikletshëm”. Lei është një nga moderatoret më të komentuar për p ozat dhe veshjet ek stravante në emisione apo edhe rrjetet sociale.