Kunatat në Prizëren bohen “llom“ dy ditë para Bajramit, ia pėrqeshi bakllavën dhe shërbetin….

Kunatat në Prizëren bohen “llom“ dy ditë para Bajramit, ia pėrqeshi bakllavën dhe shërbetin….Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…

Në pr angat e p olicisë së Prizrenit kanë përfunduar burrë e grua pasi kanë u sht ruar dh unë f izike dhe ps ikologjike ndaj kunatës së tyre.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…

Shtetasit B.K dhe L.K përkatësisht 49 dhe 44 vj eç, banues në fshatin Medveci kanë dhu nuar në banesë shtetasen E.K, 32 vjeç gjithashtu banuese në fshatin Medvec.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…

M otivet e ngj arjes nuk dihen ende. Por thuhet se E.K ua përqeshi bakllavën dhe shërbetin i cili ishte bërë krejt Sheqer.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…