Kaq bukur po duket në këtë foto Remzies nuk mund ti jepni më shumë se 20 vjet

Kaq bukur po duket në këtë foto Remzies nuk mund ti jepni më shumë se 20 vjet

Këngëtarja kosovare Remzie Osmani vazhdon të k onsiderohet si më e mira e muzikës popullore. Karriera e saj e gjatë muzikore ka bërë që bukuroshja nga Mushtishti të mbetet e pëlqyer prej shumë e shumë brezave.

Sicc dihet ajo para një viti ka marrë e pitetin e gjyshes, duke u bërë me një mbesë gjë që ka gëzuar k omplet familjen. Por, po të shikosh pamjen dhe veshjen e këngëtares padyshim që në shikim të parë të duket se nuk është as nënë e lëre më gjyshe.

Së fundmi, këngëtarja ka po zuar me komplete të pembe, goxha elegante, por vëmendje mori poza e Remzies duke qëndruar me taka në një këmbë.
E bëri pra./Kosovarja/