Isa Mustafa : Per 250 euro edhe djali im punon e ju ankoheni qe sjan rrogat e mira…

Isa Mustafa : Per 250 euro edhe djali im punon e ju ankoheni qe sjan rrogat e mira…

Lidhja Demokratike e Kosovës konsideron të panevojshme mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshme dhe e sheh të domosdoshme që Qeveria Hoti të përfundojë m andatin e saj qeverisës.Hvp mark,etIng un 5 svkonda vazhdo PVMJET EKSKLVZlVE

Kryetari i LDK,se Isa Mustafa tha se familja e tij bejn një jetë modeste si çdo shtëpi në Kosovë, madje ai tha se biri i tij Besniki është shumë kursimtar.Isa tha: “Besniki me 250 euro e kalon krejt mujin, madje edhe i teprojn disa, po i ruan shumë p arat.Hvp mark,etIng un 5 svkonda vazhdo PVMJET EKSKLVZlVE