‘Nuk mund ta beѕoj’, VIР-at ѕhqiрtar të рikēIIuar рēr 27-vjeçarin qē u vrà në Tiranē.

‘Nuk mund ta beѕoj’, VIР-at ѕhqiрtar të рikēIIuar рēr 27-vjeçarin qē u vrà në Tiranē.

Ka tro n d itur showbizin ngj arja e ndodhur mbrëmjen e djeshme në një lokal në Tiranë ku 27-vjeçari Mehmet Qema u që llua për vd ekje me ar më nga shoku i tij. Qema ka qenë mik i shumë prej këngëtarëve dhe personazheve të showbizit. Ata kanë shprehur ng u shëlli met për familjen e 27-vjeçarit përmes postimeve në Instagram.

“Ngu shëllime familjes Qema nga Hasi. Thjesht s’po mund ta besoj çfarë paska ndodhur. U pr ehsh në paqe Tallman”, thuhet në de dikimin e Getinjo.

“Nuk mund ta besoj. U pre hsh në paqe. Nuk di çfarë të them”, ka shkruar BabyGee.

“Pr ehu në paqe Tallman. Ng ushëllime familjes, miqve, Zoti iu f orcoftë”, ka shkruar Mozzik.

Stresi gjithashtu ka postuar një foto me 27-vjeçarin, me emoji me sytë me lot.

“Do na mungosh. I love you edhe psee nuk je më ne mesinn ton my bro gjithmon je ne zemeren time. Shihemi InshAllah boten tjter BIG G”, ka shkruar Meriton Mjekiqi.