”Lamtumirë o engjëll që i kërkove falje babait рara ѕe të ikje ѕe e lodhe”/ I ëѕhtë dhënë lamtumira 5-vjeçarit “ѕhqiрtar që dha ѕhpirt nga ѕëmundja e ligë”

”Lamtumirë o engjëll që i kërkove falje babait рara ѕe të ikje ѕe e lodhe”/ I ëѕhtë dhënë lamtumira 5-vjeçarit ѕhqiрtar që dha “ѕhpirt nga ѕëmundja e ligë”

Dje është v ar rosur në fshatin Beçiq, 5 vjeçari nga Mitrovica. Mes dh ímbjeve të mëdha, Arbijon Nuradiniy i është dhënë l amtumira e fundit, shkruan Jepi zë.

Vogëlushi ka v dekur para disa ditësh në Finlandë, ndërsa t rupi i tij është v ar rosur dje.

Albijoni ka qenë një fëmijë i jas htëzakonshëm, dhe për këtë tregoi edhe prindini tij për momentet e fundit të je tës. Arbijoni i kishte kërkuar f alje babait për mundin që po e bën.