“Dorasi i 27-vjeçarit përlotet para policëve Më vjen keq për shokun, jo për burgun që do bëj”

“Dorasi i 27-vjeçarit përlotet para policëve Më vjen keq për shokun, jo për burgun që do bëj”

Një ngcjarje e rëvndë tro nditi Tiranën ditën e djeshme, u p r ivua nga je ta së 27-vjeçari Mehmet Qema (të njohurit të shumë VIP-ave) në rrugën “5 Maji”.

Ai i q.ëllua nga shoku i tij, Marjus Dema, i cili u shpreh se nuk e dinte që pi.stoleta ishte e mbushur.

Au tori u ve tëdor ëzua në p olici mëngjesin e sotëm.

Ndërsa në Drejtorinë e Tiranës u vet ëdo rëzua pas ne gociatave të p olicisë me av okatin dhe familjarët e tij.

Gjithashtu në po lici është do rëzuar edhe Frenklin/Myftari, i cili ishte i pr anishëm në ve ndngj arje.

Mes lo tësh, Dema është shprehur në po lici se nuk donte që ta vr.i ste shokun dhe se nuk e dinte që pi.s toleta ishte e mbushur.

Ai ndër të tjera ka thënë se ishte pa k a r vi k ator dhe se e kishte sjellë në tavolinë Mehmet Qema.