Binjaket 22-vjeçare kërkojnë burrë të përbashkët, ky është kushti që ai duhet të plotësojë!!

Binjaket 22-vjeçare kërkojnë burrë të përbashkët, ky është kushti që ai duhet të plotësojë!!

Binjake, të bukura dhe plot s harm që nuk ng urrojnë ta ndajnë me ndjekësit e tyre në bl ogun personal ku postojnë vazhdimisht foto pr ovokuese.Ato janë Adel dhe Alina Fakhteeva nga Rusia dhe siç duket janë të pandara nga njëra-tjetra.

Bukuroshet me sa duket kanë ndërmend të rrinë gjithë jetën bashkë, sepse deklarata e tyre e fundit i ka sht angur jo pak ndjekësit e tyre.Ato kërkojnë një burrë të përbashkët që të martohen të dyja më të, por me një kusht:

Partneri i tyre i ardhshëm duhet të jetë shumë, shumë i pasur!Binjaket 22 vjeçe vijojnë studimet në universitet në qytetin e tyre të lindjes, Kazan.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…