Patris Berisha shp’ërthen në të shara kundrejt një komentuesi të Tunës

Patris Berisha sh’përthen në të shara kundrejt një komentuesi të Tunës

Dje, me anë të një postimi në rrjetet e saj sociale, Tuna njoftoi se është bërë nënë për herë të dytë. Në jetë erdhi një djalë i që i lanë emrin Zen.

Gjatë ditës më pas, edhe Patris Berisha r eagoi me anë të një postimi për lindjen e djalit.

“Mirë se erdhe në jetë ZEN”, postim të cilin e ka shoqëruar me emoji zemër.

Por, në rrjet sociale, këngëtarja pati edhe shumë komente of enduese sa i përket lindjes, dhe Patris Berisha re agoi tek njëri koment në postimin e Tunës në Facebook.

Më poshtë mund të shihni p ërplasjen mes tij dhe komentuesit. /Prive.al