“Parashikimet e Baba Vanga-s për vitin 2021 Fundi i Botës, vrasja e Putinit dhe cunami” në Vitin e Ri

“Parashikimet e Baba Vanga-s për vitin 2021 Fundi i Botës, vrasja e Putinit dhe cunami” në Vitin.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Baba Vanga është e njohur për shumë si “Nostradamusi i Ballkanit” falë aftësisë së saj të s upozuar për të p arashikuar të ardhmen.Pasuesit e Baba Vanga e konsiderojnë m istiken bullgare si/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

N ostradamusi i Ballkanit falë fuqive të saj të su pozuara të m prehtësisë. Mi stikja e verbër pas v d e k j e s iu rrit fama, kur kishte p arashikuar në vitin 2000, fundosjen e nëndetëses ruse Kursk – një ngja rje që shumë te oricienë ko nspirative p retendojnë se Baba Vanga e pa rashikoi para vd e k j e s së saj/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

,A e parashikoi Baba Vanga fundin e botës në vitin 2021?//Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet