Merkel Iakūriq? DaIin fοtot që ia uIin imαzhin kαncelaren gjermane (FOTO)

Merkel Iakūriq? DaIin fοtot që ia uIin imαzhin kαncelaren gjermane (FOTO) Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Angela Merkel është një prej grave më të pus htetshme në botë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Si asnjë tjetër, ajo ka arritur ta bëjë Gjermaninë një super fuqi botërore.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Por, në disa raste nuk kanë munguar as su lmet e mediave nga gruas së hekurt.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Mediat e huaja kanë risjellë në vëmendje disa foto, ku shihet një grua nu do dhe pre tendohet se ajo është Merkel.

Imazhet bardhezi tregojnë një grup vajzash nu do, teksa ecin nu do rreth e rrotull.

Njëra prej vajzave ka flokë të shkurtër dhe ka ngjashmëri të fr ikshme Merkel.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Nuk dihet nëse bëhet fjalë për të, por zyra e kancelares nuk e ka mohuar që ajo është Merkel.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…