Kăllashi ua prishë agjërimin burrave (Pamje eksluzive)

Kăllashi ua prishë agjërimin burrave (Pamje eksluzive)

Kur ajo do, g,odet, si me këtë fotografi të lëshuar në rrjetin social Instagram, ku po duket “bo.m.b.a”.

Ka,llashi dikur ishte kudo, por jo më, ama rrjetet sociale nuk mund t’ia ndalë askush e asgjë.

Ndjekësit vazhdojnë të jenë aty, ta shohin dhe pëlqejnë Donjeta Kosumin, vallëtaren e njohur si K,allashi, e cila ka postuar një foto mjaft “h.o.t”.

Me veshjen e kuqe dhe gj,oksin jashtë, Kal,lashi i ka shtyrë në m,ëkat shumë fansave që janë me ramazan… per me teper sht1p mb1 rek1ame1n me p0shte dhe ju dal1n pa.mjet e saj eksluz1ve