Shqiptarja: Si hαpi sytë bυrri italian kur më gjeti të vίrgjër. Ajo që tha ishte bεfasuese…!!

Shqiptarja: Si hαpi sytë bυrri italian kur më gjeti të vίrgjër. Ajo që tha ishte bεfasuese…!!

Sa herë pr eket tema e v irgjërisë, ndjeshmëria është e lartë. Ka lexues për të cilët është diçka e t ejkaluar, e të tjerë që e shohin ende sot si metër matës të mo ralit.Përshtypje madje u bën dhe të huajve.

Një vajzë shkodrane ka rrëfyer për historinë e saj. “Nuk jam e shèmtùar. As nuk jam prápáníke. As nuk jam qèpùr. Por më kanë zhg.ënjyer edhe mua në dashuri. Jam 27 vj/eçe sot. E kam qenë në një lidhje 3-vjeçare me një djalë po nga Shkodra.

U ndamë, më la më saktë se nuk më priste ma. Donte të konsumonin a ktin, unë doja që ta ruaja për na tën e parë të martesës.

Jo se jam fa natike, por sepse besoj në she njtërinë e familjes. As unë s’jam gábím, por as ai e këtu mendoj se ndikon mënyra si jemi rritur e formuar të dy. Qává shumë.

Aq sa u dobësova dhe u bana 48 kg. Pas disa muajsh një komshie imja më bën një fejesë me shku esi me një të njohurin e saj italian. Al amet djali me e pa, e më thënë të drejtën kjo më sh.ty ta njihja e të pranoja me dal me të.Shih vid0n…