Personazhi i njohur shqiptar i ofroi 1 milionë euro për të kaluar një natë bashkë, Mihrije Braha tregon si reagoi bashkëshorti i saj kur e zbuloi

Personazhi i njohur shqiptar i ofroi 1 milionë euro për të kaluar një natë bashkë, Mihrije Braha tregon si reagoi bashkëshorti i saj kur e zbuloi.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Këngëtarja Mihrije Braha dhe bashkëshorti i saj Naim Abazi të ftuar në emisionin ‘Glamour Zone’ kanë bërë publike shumë d etaje të reja nga jeta e tyre pri vate.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Ester Bylyku: A të ka ng acmuar ndonjëherë, një mashkull i famshëm i shoë bizit shqiptar, pa dijeninë e Naimit?Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Mihrije Braha: Ka qenë një o fertë 1 milionë dollarëshe, një natë në një ishull. Është shumë i njohur, dhe është shqiptar. Më e bukura, është se pas kësaj telefonate, mora menjëherë Naimin dhe i thash cfarë ndodhi. Ai filloi të më ta llte e të bënte sh aka duke më thënë: ‘Më ke humbur 1 milionë dollarë. Këtë ma ka përmendur 2 muaj e gjysmë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…