Konkurrentja e ‘She’s on top’ humb ndjenjat në mes të skenës

Konkurrentja e ‘She’s on top’ humb ndjenjat në mes të skenës.Ju ft0jmē të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Ditën e sotme “She’s on top” ka nisur sezonin e ri. Kujtojmë se ky “Reality-show” vjen si një r ubrikë e “E diell” dhe i dedikohet modës e bukurisë. E që në episodin e parë kishte rezervuar të papritura, pasi një nga k onkurrentet ka hu mbur ndj enjat në skenë. Konkurrentja e cila quhet Silvi nuk po ndihej mirë dhe u ul papritur në gjunjë, duke krijuar frikë e panik tek të gjithë. Më pas ajo h umbi ndj enjat, teksa mori menjëherë ndihmën e parë. Fatmirësisht, kjo nuk zgjati shumë pasi Silvi e mori veten shumë shpejt dhe emisioni vijoi normalisht.Ju ft0jmē të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

“Faleminderit për interesimin, jam më mirë! Por, normalisht të marrë kaq shumë komente të mira nga disa profesionistë…emoc ionet bënë të vetën, më ranë në kokë!“- u shpreh ajo më pas me nota humori.Ju ft0jmē të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…