Jeton në Amerikë/ Shqiptarja kërkon burrë për vajzën në televizor: E dua një kështu të mirë, mos të më mbetet në derë??

Jeton në Amerikë/ Shqiptarja kërkon burrë për vajzën në televizor: E dua një kështu të mirë, mos të më mbetet në derë?? Ju ft0jmē të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Në “Ftesë në 5” me Bieta Sulon ishte e ftuar Leonarda, vajza shqiptare që është zh vendosur në SHBA prej vitesh, aty ku ka nisur të bëjë njerëzit për të qeshur përmes videove të saj.

Me një sk eç nisi edhe intervista e sotme. Leonarda luajti rolin e “mamasë t ipike shqiptare”, duke i ronizuar kërkesën me te zakonte te, gjetjen e burrit.

“A ke ndonjë burrë për këtë vajzën time moj se më duket do më ngelë në shtëpi? Këta të Amerikës s’ bëjnë hajër. S’ thonë asnjë fjalë, veç duan të dinë a e ke vajzën në shtëpi”../EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

E gjithë ishte një shaka nga Leonarda, e cila krijon video frymëzuar nga mënyra sesi sillet e ëma dhe nënat shqiptare në përgjithësi../EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe