Anita Haradinaj: Doja të kem 6 fëmijë, por Haga nuk na la…

Anita Haradinaj: Doja të kem 6 fëmijë, por Haga nuk na la…

Ajo u shpreh se ka qenë Ramushi ai i cili mori hapin për të dhënë puthjen e parë.

“Unë e kam ndihmuar, dhe ai e ka bërë. I hapa rrugën“, tha Anita Haradinaj, e ftuar në “ATV”.

Moderatorja kosovare ka zbuluar gjithashtu se do dëshironte shumë të zgj eronte familjen e saj, pasi ka qejf të ketë 6 fëmijë, por sipas saj “Haga nuk i ka lënë shumë kohë”.

“Me dëshirë do kisha bërë 6 fëmijë, por nuk na ka lënë H aga kaq shumë kohë dhe kam n gecur me tre, janë shumë të mirë, të mbarë e te shëndetshëm. Me qejf 6 por tani shkova 40-vjeçe, nuk e di a kam kohë”, u shpreh Anita Haradinaj.

Ndër të tjera Anita Haradinaj ka treguar që mes të dyve Haradinaj, bashkëshorti i saj është më ro mantik.

“Unë do të doja të bëja surpriza por nuk më lë radhë Ramushi, sepse është më rom antik. I vjen natyrshëm, është më r omantik nga natyra”, tregoi moderatorja.