O ZOT na shpeto neve.. Nga minuti nminut priten te bien r’aketat e Kinës n’Shqiperi e Kosovë

O ZOT na shpeto neve.. Nga minuti nminut priten te bien r’aketat e Kinës n’Shqiperi e Kosovë.Ju ft0jmë të jd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Mbetjet e r aketës kineze që ka dalë nga kontrolli pritet të bien në sipërfaqen e Tokës në orët e fundit të ditës se shtunë ose në orët e para të së dielës.

Kjo qendër ka publikuar edhe një hartë me zonën e rënies së mundshme të ra ketës, në të cilën përfshihet edhe Ballkani.Ju ft0jmë të jd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Përmes një postimi në rrjetet sociale, organizata “Aerospace Corporation” tha se p arashikimi më i ri nga Qendra e saj për Studime të Rihyrjes dhe Mbetjeve në Orbitë është që hyrja e r aketës “March 5B” të ndodhë tetë orë më herët ose tetë orë më vonë se 6 e 19 minuta sipas ores tone lokale.Ju ft0jmë të jd1qn1 v1de0n më p0shtë…