E trishte/ Ndërron jetë Gazetarja e njohur shqiptare, djali i saj zbulon arsyen e trishtë, sa gjynah sa e re ?

“E trishte Ndërron jetë Gazetarja e njohur shqiptare, djali i saj zbulon arsyen e trishtë, sa gjynah sa e re” Ju ft0jmë të ndiqn1 v1de0n më p0shtë…

Një lajm tejet i r ëndë ka hi dhëruar sot median shqiptare dhe gjithë op inionin publik. Erl Murati ka njoftuar se mamaja e tij, gazetarja e njohur shqiptare e Radio Tirana International, Dashuri Murati është nd arë nga je ta në moshën 68-vjeç.Ju ft0jmë të ndiqn1 v1de0n më p0shtë…

Ajo ndë rroi j etë ditën e djeshme pas një së mundjeje të rëndë. Zonja Murati filloi punën në Radio Tirana Int ernational në vitin 1976, në se k sio n in e gjuhës turke.Ju ft0jmë të ndiqn1 v1de0n më p0shtë…

Që prej atij viti, e derisa doli në pension, zonja Murati ishte një prej njerëzve me përgjegjësi të lartë dhe sa e sa herë është shfaqur në takime z yrtare të de legacioneve të n ivelit të lartë mes dy vendeve.

Dasha, bashkëshorte e di plomatit Shaban Murati gjithashtu, kujtohet nga kolegët e saj në RTSH për profesionalizmin dhe përgjegjshmërinë e lartë. Rrugën e nd jekur nga ajo mes gazetarësh e p asoi i biri, Erl Murati. Lajmin e t rishtë e ka dhënë vet Erli përmes një postimi në rrjetet sociale.Ju ft0jmë të ndiqn1 v1de0n më p0shtë…

“Për s hkak të s ituatës së Covid-19, ce remonia do të zhvillohet në një rreth familjar, ndërkohë që familja lajmëron se pritjet do të zhvillohen të dielën në Hotel Mondial, nga ora 10.00 deri në orën 19.00.”, shkruan ai ndër të tjera.Ju ft0jmë të ndiqn1 v1de0n më p0shtë…