Te fejuarin e lash per tu martu me nje te “races te zeze,ne shtrat osht gjigand”,jam shtatezen,folni qka te doni sepse nuk…

Te fejuarin e lash per tu martu me nje te “races te zeze,ne shtrat osht gjigand”,jam shtatezen,folni qka te doni sepse nuk…

Para disa diteve ju tregova per rastin tim per te cilin mora k ogja shum kri tika,nashta edhe skeni faj kur ta kqyresh me nje an sepse nuk jeni msu me jetu jeten mire edhe sidomod femrat shqiptare tan jeten e vet kan pas frik me jetu aashtu qqysh vet kan dasht,sepse gjithmon dikush ju ka nejt mi kry e tash qe kan ndryshu koherat edhe po ndegjojne ra ste te tilla si puna jem , me nje an po ju vjen inati qe vet skan guxu edhe po mundohen me kri tiku pa pik nevoje po nejse../Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

Dashta me ju tregu qe tash jam pran djalit te zi, te fejurin nga kosova e lash familja eshte me mu dhe tani po ja konfirmoj qe jam sht atzen dhe jam shume e lumtur me ta, kem nje qenje te vogel engj ullore qe rritet ne barkun tim. O njerz un kam mar/r shume komente te kqi ja nga ana juve mua nuk me intereson Jeta eshte e imja Edhe Nuk ja vlen me jetu me nje p ic pi rruk Bree/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.