Po bënte video për “Tik Tok” dhe “humbi jetën”, flet mësuesja e 10-vjeçarit: Jemi të gjithë të trônditur

Po bënte video për “Tik Tok” dhe “humbi jetën”, flet mësuesja e 10-vjeçarit: Jemi të gjithë të trônditur

Të gjithë janë tro nditur nga ng jarja e djeshme ku një 10-vjeçar hu mbi jet ën pasi po bënte një video për “TikTok”.

Mësuesja kujdestare e Nasir Ymerit, Roberta Naraçi ka treguar se ai ishte një person mjaft i qetë dhe asnjëherë nuk kishte pro bleme në klasë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Teksa shton se në shkollë gjithmonë u bëhet apel fëmijëve nga mësuesit që të tregojnë kujdes me përdorimin e rrjeteve sociale.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…