Omer Bajrami: Martohuni me vajzat e hallëve dhe axhallarve, është hallall…

Omer Bajrami: Martohuni me vajzat e hallëve dhe axhallarve, është hallall…Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Një hoxhë me emrin Omer Bajrami ka publikuar një video, ku pyetet se a bën të martohesh me vajzën e dajës ose të xhaxhait dhe përgjigja e tij është pozitive.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Ai thot se askund nuk është e ndaluar një martesë e tillë, njofton Gazeta Express. Sipas in terpretimeve të tij djali mund ta merr për grua vajzën e axhës së tij, kuptohet nëse i pëlqen ajo kurse nëse nuk i pëlqen nuk duhet ta marton.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…