52 vjeçari me nevoja të veçanta që mban të pastër Gjilanin

52 vjeçari me nevoja të veçanta që mban të pastër Gjilanin.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…

Avdi Ibishi i cili ndonëse me a f tësi të ku fizuara, ende është një qytetar mjaft aktiv në Gjilan, shkruan OnAir.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…

Ai që prej 10 vitesh tashmë merret me mirëbmajtjen e rrugëve dhe parqeve të qytetit. Ibishi tregon se në fillim e kanë gjetur duke shitur cigare e më pas sho qatat e kanë nd ihmuar që të gjente këtë punë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…