Tahiri, Gërvallës: Je përfaqësuese e Serbisë në Kosovë, ti je turpi më i madh.

Tahiri, Gërvallës: Je përfaqësuese e Serbisë në Kosovë, ti je turpi më i madh.

Sh efi i Grupit Parlamentar të PDK-së, Abelard Tahiri, i është kundërpërgjigjur as hpër Ministres së Jashtme, Donika Gërvalla, e cila tha se “Gjykata Speciale nuk është e i nstaluar nga Serbia, por nga deputetët e PDK-së”.

“Sot na e dëshmove që Republika e Serbisë nuk ka më nevojë që të merret me Republikën e Kosovës, sepse të ka përfaqësuese ty në Kosovë. Ti je turpi i di plomacisë së Kosovës. Sot me dal edhe me thanë që Gjy kata Speciale nuk u bë prej Serbisë është turpi më i madh për qytetarët e Kosovës. Sot dil dhe kërkoj falje qytetarëve të Kosovës, sepse ajo gj ykatë është bërë me faktet e rr ejshme dhe të sa juara nga Qeveria e Serbisë. Dil dhe kërkoju falje qytetarëve dhe atyre që janë atje të ak uzuar, sepse kjo g jykatë është bërë prej njerëzve me dëshmi sikur ju”.
JU FT0JMË TË ND1QN1 V1DE0N MË P0SHTË…