Sabri Fejzullahu në zi, hu’mb njeriun e shtrenjtë: Lamtumirë zemra ime…

Sabri Fejzullahu në zi, hu’mb njeriun e shtrenjtë: Lamtumirë zemra ime…

Ai u shpreh se Cima do t`i mungojë jo vetëm si mik por edhe si njeri me të cilin kishte ‘ndarë hallet e dertet’, derisa iu shprehu ng ushëllime edhe familjes së artistit si dhe të gjithë shqiptarëve anembanë..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…