LAJMI FUNDIT | Ndahet Ky Lajm I Hîdhur Per Kadri Veselin Dhe Qytetaret

LAJMI FUNDIT | Ndahet Ky Lajm I Hîdhur Per Kadri Veselin Dhe Qytetaret

Kadri Veseli niset drejt H agës.Ish-kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, është nisur drejt Hagës.Veseli ishte lejuar nga Specialja që të kthehet përkohësisht në Kosovë për ta vizituar babain e tij pasi ai është në g jendje të rë ndë shëndetësore.

Me kaq me 3 dite ka mbaruar vizita e tij ne Kosove dhe tani ish kryeparlamentari dhe ish kryetari i Partise Demokratike te Kosoves eshte kthyer serish nen percjelljen e Eu lexit per ne H age.