Kjo është motra bukuroshe e presidentes Vjosa Osmani.

Kjo është motra bukuroshe e presidentes Vjosa Osmani.

I pamë të gjithë, dy vajzat, bashkëshortin, nënën dhe babain e presidentes së Kosovës Vjosa Osmani.

Por pak njerëz dinë se ajo ka një motër. Quhet Blinera Osmani. Nuk ng jasojnë fort mes vete, por kanë diçka të përbashkët, shenjat dhe mimika.

Blinera është motra e vogël e Vjosës, është e martuar dhe ka një vajzë. Shikojini disa foto të saj dhe vlerësojeni vet….