Ju kujtohet “Zhade”? Ja se si duket ajo sot në moshën 45-vjeçare…

Ju kujtohet “Zhade”? Ja se si duket ajo sot në moshën 45-vjeçare…

Seriali brazilian “Kloni” ka qenë një më të ndje kurit për shqiptarët.

Shumë njerëz u “dashuruan” me personazhet e këtij seriali që mbahen mend edhe sot.

Aktorja Giovanna Antonelli, e njohur si Zhadja është një nga pr otagonistet që mbajti shqiptarët pas televiziorit.

Në fotot e publikuara nga aktorja, duket se nuk ka ndryshuar shumë që nga transmetimi i “Zhades”.

Tashmë, 45-vjeçarja nga fotot e publikuara në rrjetin e saj Instagram, lë përshtypjen e një vajze të re 20 vjeçare, dhe nuk tregon për moshën e saj.