Gjyshja shqiptare të përlot me rrëfimin/Nuk pashë një ditë të bardhë, më martuan 13-vjece: Nuk ja fal babës që…

Gjyshja shqiptare të përlot me rrëfimin/Nuk pashë një ditë të bardhë, më martuan 13-vjece: Nuk ja fal babës që…

Njëjtë si dikur, edhe sot ditën e nis duke përgatitur mëngjesin. Vijnë punët e tjera të shtëpisë, dhe më pas dreka e darka.

Por, mirëmbajtja e shtëpisë dhe ushqimi për 72-vjeçaren , Arife Bela nga Kaçaniku, nuk ishin asgjë krahas s f idave të tjera që i solli jeta.

Babai i saj e kishte martuar qysh kur ishte vetëm 13-vjeçe.