Eni Çobani Shtang Te Gjithe Me Rrëfimin: Vjehrra Nuk Më La Të Flija Me B’urrin Sepse

Eni Çobani Shtang Te Gjithe Me Rrëfimin: Vjehrra Nuk Më La Të Flija Me Bu’rrin Sepse

Gjatë bisedës me Arditin, Eni rrëfeu se pas një viti fejesë, një natë ajo kishte shkuar për të fjetu në shtëpinë e Av enirit, por gjërat nuk ndodhën siç prisnin.

“Neve sapo ishim fejuar, kishim kaluar gati një vit dhe në vitin ’97, në atë vit të mbrapshtë për të gjithë shqiptarët, Avenirin e kapi një p anik shumë i madh sepse po mbyllte dyqanet, i kishin kaluar edhe pl umbat në kokë kur po mblidhte ma llin dhe ishte në një p anik të ja shtëzakonshëm.

Vjen me një fr ikë të madhe tek unë në shtëpi dhe i kërkon prindërve të mi që unë Enin nuk do e lë më këtu. Mendoni, jetonim akoma me atë kulturën familjare që nuk mund të shkosh tek shtëpia e bashkëshortit pa martesë dhe prindërit e mi ngurruan.

Me shumë zor më kanë lënë, Aveniri më merr, më çon në banesë, sigurisht edhe për prindërit e Avenirit nuk ishte aq e thjeshtë sepse unë nuk do shkoja thjesht për një vizitë apo drekë, por do flija. Për prindërit e Avenirit dhe kryesisht për mamanë e tij të ndjerë, ishte problem i madh ku do flija unë.