Sfîda: A mund ta gjeni autobusin në foto

Sfîda: A mund ta gjeni autobusin në foto

Këto ditë, teknologjia kontrollon jetën tonë të përditshme në një shkallë të tillë që ne mezi marrim gjëra për të u shtruar trurin tonë.

Një lloj sfide që më pëlqen është të përpiqemi të gjejmë diçka që del në një foto. Mund të jetë gjithçka nga gjetja e një letre të caktuar për të parë se cili numër mungon, transmeton lajmi.net.

Këtë mëngjes kam arritur një sfidë që me të vërtetë ju teston ko ordinimin e syve të tr urit. Mendova se kjo do të ishte me të vërtetë e lehtë – por duket se mund të mashtrojë!

Afati kohor: 10 sekonda

Koncepti është shumë i thjeshtë. M isioni juaj është të shikoni në këtë foto me dhjetra makina. Ka një autobus që fshihet diku në mesin e tyre – dhe varet nga ju për ta gjetur atë.

OK, po shkojmë këtu – a mund ta dalloni autobusin?

A keni arritur brenda 10 sekondave? Nëse jo, zgjidhja është më poshtë! /Lajmi.net/