Personi në foto sot është këngëtar i njohur, a po e njihni

Personi në foto sot është këngëtar i njohur, a po e njihni

Këngëtari Mahmut Ferati ka vite që është pjesë e ske nës muzikore. Ai ka shumë këngë të vjetra hite të cilat mbahen mend edhe sot dhe dëgjohen mjaft shumë. Mahmuti, si duket ka nd jerë nostalgji për rininë e tij. //Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në llo garinë e tij ‘Instagram‘, ai kishte publikuar një fotografi kur ishte më i ri. ‘Para shumë viteve’, kishte shkruar Mahmuti krahas fotografisë së publikuar.Shikoni foton:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Këngëtari Mahmut Ferati ka vite që është pjesë e skenës muzikore. Ai ka shumë këngë të vjetra hite të cilat mbahen mend edhe sot dhe dëgjohen mjaft shumë. Mahmuti, si duket ka ndjerë nostalgji për rininë e tij. /Në ll ogarinë e tij ‘Instagram‘, ai kishte publikuar një fotografi kur ishte më i ri. ‘Para shumë viteve’, kishte shkruar Mahmuti krahas fotografisë së publikuar.Shikoni foton:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet