Mërgimtari Shqiptar qan hallet: Më la gruaja pas 10 vitesh martesë

Mërgimtari Shqiptar qan hallet: Më la gruaja pas 10 vitesh martesë .Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

“Pata një grua, ajo iku kur unë isha në em igracion, kalamajt i kam unë, kam 2 fëmijë një 6 vjeç dhe një 8 vjeç”, tha Luani.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

36-vjeçari tha se është martuar me m blesëri prej 10 vitesh dhe pasi takoi ish-bashkëshorten bënë mar rë dhënien se rioze.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

“Jam Luani nga Rrogozhina, kam mbaruar 8-vjeçaren. Familja më ka lënë. Pata një grua, ajo iku kur unë isha në em igracion, kalamajt i kam unë, kam 2 fëmijë një 6 vjeç dhe një 8 vjeç.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

U martova me të njohur, e pashë më pëlqeu si femër, pim kafe dhe u martova. Tani kam vënë pak pasuri dhe kërkoj njeri tjetër”, tha 36-vjeçari.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…