Ka Qenë I Martuar Dhe Ledjana S’dinte Gjë? Zbulohet E Vërteta Për Mevlanin…

Ka Qenë I Martuar Dhe Ledjana S’dinte Gjë? Zbulohet E Vërteta Për Mevlanin…

Që në fillim të emisionit “Për’puthen” është përfolur se njëri prej konkurrentëve më të komentuar Mevlan Shaba është i martuar.

Sipas mediave bëhej me dije se ai është kurorëzuar në Gjermani dhe këtë gjë e justifikonin edhe udhëtimet e tij të shpeshta drejt këtij shteti.

Vetë Mevlani nuk kishte reaguar asnjëherë rreth këtyre zërave, mirëpo ka thyer heshtjen ditën e sotme. Në studio konkurrentët u janë përgjigjur pyetjeve të publikut e njëra prej tyre ishte nëse Mevlani është me të vërtetë i martuar… per me teper sht1p mb1 rek1ame1n me p0shte dhe ju del v1dj0 e tyre ek sluz1ve