Ja Kur Kthehet Normaliteti Në Zviсër, Lajm I Mirë Edhe Рër Mërgimtarët Tanë

Ja Kur Kthehet Normaliteti Në Zviсër, Lajm I Mirë Edhe Рër Mërgimtarët Tanë

Jeta mund të kthehet në normalitet në Zvicër deri në verë, pasi gjysma e popullsisë të va ksinohet plotësisht, sipas ekspertëve zviceranë. Zvicra po shkon drejt rrugës së drejtë me vaksinat e dërguesit R NA (mARN) nga Moderna dhe P fizer / /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Biontech, të cilat janë gjithashtu efektive kundër varianteve të reja, sipas Steve Pascolo, një imunolog në Spitalin Universitar të Cyrihut”. “Nëse 50% e popullsisë marrin dy do za vaksine, Zvicra mund të presë një verë si në Izrael” i tha ai gazetës SonntagsBlick./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Izraeli ka v aksinuar mbi tre të katërtat e popullsisë së tij të rritur në pak më shumë se tre muaj. Shkalla e inf ektimit ka rënë, duke lejuar vendin të ri hapë ekonominë e tij. Izraelitët me kë naqësi po rinisin ru tinat që u prishën mbi 12 muaj më parë. Sair/Reddy, një studiues në institutin fe deral të teknologjisë “ETH Cyrih”, pajtohet me “Pascolon”: “Kjo është një pr ognozë reale. V aksinat e A RN-së janë qartësisht më efektive kundër mut acioneve. Do të jetë një verë shumë e mirë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet