Babë e bijë shqipëtare arrijnë të bëhen deputet në shtetin e Zvicrrës, Sa URIME shkojn per ta

Babë e bijë shqipëtare arrijnë të bëhen deputet në shtetin e Zvicrrës, Sa URIME shkojn per ta

Valës së sukseseve të mërgatës sonë në lëminë e sportit, shëndetësisë, ndërtimtarisë, etj; kohëve të fundit po i shtohen edhe të arriturat në politikë dhe përfshirja në institucionet e ndryshme në shtetin zvicerian. //Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

Rasti i fundit ka të bëjë me zgjedhjen e dy deputetëve të cilët kandiduan në zgjedhjet e së dieles për Kuvendin e Belmont-Broye, komunë e madhe kjo në Kantonin Fr ibourg. / Vazhdo lajmin më poshtë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

Kështu që pas numërimit të votave në mesin e më të votuarve ishin edhe dy kandidat me prejardhje nga Tërrnoci, Ismail Ismaili dhe Valentinë Xheladini./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.